Bluekens EV Zero Emissie Centrum

Over ons

Transitiepartner voor emissievrije stadslogistiek

Bluekens EV is ervan overtuigd dat innovatie en een andere benaderingswijze het succes van emissievrije stadslogistiek bepalen. Ons doel is om een toekomstgerichte emissievrije oplossing voor je wagenpark te implementeren. Hierbij richten we ons op het voertuig, de energie en laadinfrastructuur, het wagenpark en logistiek. Opdrachtgevers uit de bouw, pakketbezorging, service, food en e-commerce zijn enthousiast en varen wel bij onze totaalaanpak om tot een duurzame totaaloplossing te komen.

Bluekens EV maakt stadslogistiek veiliger, efficiënter en intelligenter.

200 jaar onderweg naar emissievrij – Zero Emissie Kenniscentrum

Zero Emissie Kenniscentrum

Bluekens is een familiebedrijf met een geschiedenis van 200 jaar. De ondernemende familie verkreeg in de jaren ’50 zowel het personenautodealerschap als vrachtwagendealerschap van Volvo.

Na ruim 12 jaar pionieren met elektrische oplossingen werd Bluekens EV in 2019 als aparte tak opgericht, nadat Bluekens een jaar eerder importeur werd van StreetScooter. In 2020 opende het Zero Emissie Kenniscentrum in Breda, waar Bluekens EV gevestigd is, inclusief showroom en trainingsruimte. Kennismaken, proefrijden of kennis opdoen? Maak een afspraak, u bent van harte welkom!

Duurzaam

Sinds 2019 is Bluekens trotse houder van de Groene Pluim. Volgens de accreditatiecommissie is Bluekens een “koploperbedrijf op het gebeid van duurzaam ondernemen”. Aan de, door de stichting De Groene Pluim, geselecteerde Global Goals wordt op een praktische manier handen en voeten gegeven: partnerschappen voor de doelen (SDG 17), duurzame consumptie en productie (SDG 12), klimaatverandering aanpakken (SDG 13) en fatsoenlijke banen en economische groei (SDG 8). Bluekens EV bezit tevens het certificaat ‘Erkend Duurzaam Plus’ en is ISO 9001:2015 gecertificeerd. ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Deze standaard draagt bij aan de Sustainable Development Goals 1, 9, 12 en 14.

Erkend Duurzaam
de Groene Pluim
ISO 9001:2015 gecertificeerd

Interesse in een kennismaking?

Neem contact met ons op.
+31 88 258 3800 info@bluekensev.nl

Partners

Samenwerkingen

Een greep uit onze samenwerkingen

TDS BYD ETM6
Voertuigen

TDS zet grote stap voorwaarts in emissievrije distributie

Een spannende ontwikkeling doordat TDS in één klap tot de grote spelers op de markt van emissievrije distributie hoort.

Praktijkcase Elis Energiescan
Energie

Elis Zaandam: “De Energiescan is een sterk startpunt voor ons”

“Bij Bluekens EV vond ik de partner om een gefundeerd plan te maken waarmee Elis echt verder kan en dat ook bruikbaar blijft in de toekomst.”

Kennisblog

Lees het laatste nieuws en doe nieuwe kennis op
Kosten elektrisch wagenpark
Vragen staat (emissie)vrij

Van welke subsidies kan ik profiteren voor mijn elektrische bedrijfswagenpark?

Gert-Jan Jonker Bluekens EV
Magazine

Stadshubs succesformule voor emissievrije stadslogistiek

Duurzaam ondernemen door samenwerken in Breda
Nieuws

“Duurzaam ondernemen kan alleen door samenwerken”

Energie laden
Nieuws

Bluekens EV introduceert de Energiescan