Service elektrische bedrijfswagens

Service

Onderhoud en reparatie voor elektrische bedrijfswagens en trucks

Voor veel van onze opdrachtgevers is hun voertuig een belangrijke inkomstenbron, omdat ze bijvoorbeeld pakketten thuisbezorgen. Daarom heeft Bluekens EV de juiste (en snelle) service hoog in het vaandel staan. Om een hoge uptime te garanderen, hebben we een servicenetwerk voor elektrische bedrijfswagen en trucks van BYD, Maxus, B-On, StreetScooter en Renault door heel Nederland.

Al meer dan 15 jaar bouwen we kennis en ervaring op met elektrische bedrijfswagens en trucks. Dat komt allemaal samen in ons technische expertisecentrum in Oosterhout. Deze werkplaats is uitgerust met alle benodigde apparatuur voor elektrische wagens. En elektromonteurs houden zich er alleen bezig met elektrische voertuigen en batterijreparaties. Iedereen die bij Bluekens werkt aan elektrische voertuigen volgens de NEN9140-normen en wordt regelmatig bijgeschoold in de nieuwste technieken en ontwikkelingen.

Handig om te weten

Waar kan ik terecht voor service, onderhoud en/of APK?

Bluekens EV heeft servicepartners in heel Nederland. Heb je een fleetmanagement-abonnement bij Bluekens EV dan kun je telefonisch contact opnemen met onze wagenparkbeheerder via het bij jou bekende telefoonnummer. De nodige service wordt dan volledig voor je geregeld, ook ’s avonds en in het weekend.

Kan Bluekens EV mij ook helpen met stroomaanslutingen en laadpalen?

Of je nu een voertuig aanschaft of niet, Bluekens EV helpt je bij al je uitdagingen rondom laadinfrastructuur. We brengen de mogelijkheden en benodigde aanpassingen van de locatie in kaart en regelen leveranciers voor de installatie van de best passende oplossingen. Na installatie is er de mogelijkheid dat we jouw laadinfrastructuur op afstand monitoren, zodat een eventuele storing (bijvoorbeeld door stroomuitval) snel opgelost is. Lees meer over onze energie & laadinfra diensten.

Ik ben op zoek naar onderdelen, kunnen jullie mij helpen?

Bluekens EV verkoopt geen losse onderdelen. Voor onderdelen van StreetScooter verwijzen wij je graag naar onze collega’s van Bluekens Truck en Bus, vestiging Oosterhout. Het magazijn is bereikbaar op telefoonnummer +31 (0)88 00 69 889.

Service waar je op kunt rekenen

Wagenparkbeheer met een beetje extra. Neem contact met ons op en kom erachter hoe we jouw elektrische fleet kunnen ondersteunen.
Landelijk netwerk

Landelijke dekking

Service bij jouw standplaats(en) in de buurt.

Bereikbaarheid

24/7 bereikbaar

Altijd iemand bereikbaar bij stranding en voor pechhulp in Nederland.

Kennis

Kennis & ervaring

Wagenparkbeheerders met technische kennis van EV en jaren ervaring.

Contactformulier