Elektrisch wagenpark

Toe aan een vloot energieke bedrijfswagens?

Plan een speeddate en rijd ze nog dit jaar

Voor wie voertuigen in de stad heeft rondrijden, wordt het nu echt tijd om te zoeken naar een nieuwe, emissievrije vlam. Want hoewel de tijds- en verkeersdruk hoger worden, zijn ook duurzaamheidseisen steeds strenger. Kies dit jaar nog de match waarvan je energie krijgt en ga snel op weg.

Scroll door hun profielen
Waar ben je naar op zoek? Een lichtgewicht met extra veel laadruimte, een stevig gebouwd model met hoog trekvermogen of gaat het juist om uithoudingsvermogen? Voor home delivery ligt dit anders dan voor de bouw of hoveniers. Bluekens EV treedt daarom graag op als matchmaker. Lees de bio’s, laat je verleiden tot een testritje en rijd nog dit jaar de emissievrije modellen.

Plan direct een speeddate

Neem contact met ons op via:
+31 88 258 38 00

Kies jouw beste match

Op het eerste oog lijken de voertuigen bij stadslogistiek het belangrijkste. Maar de voertuigen zijn niet het einddoel, ze zijn een middel om het einddoel te realiseren. Na inventarisatie, analyse en ontwikkeling van de totaalaanpak kiezen we de juiste duurzame en kostenverlagende voertuigen.
Lees hier meer over onze aanpak.

Maxus eDeliver 3

Maxus eDeliver 3

Ik trek graag de kar! Ik leg heel wat afstanden af en heb achterin genoeg ruimte voor europallets. Ze vinden me zowel mooi van buiten als van binnen.

Maxus eDeliver 9

Maxus eDeliver 9

Mijn kracht zal je verbazen! Met mijn ongekende trekvermogen neem ik je graag op sleeptouw. Je kunt mij het zware werk gerust toevertrouwen. Ik weeg zelf maar weinig, dus ik kan veel laden.

Maxus eDeliver 9 chassis cabine

Maxus eDeliver 9 Chassis Cabine

Ik houd de mogelijkheden graag open! Mijn robuuste bouw maakt me super sterk en daardoor ben ik ook buiten de gebaande paden jouw partner. Bij mij krijg je de ‘full package’.

Renault Trucks Master E-Tech bakwagen

Renault Trucks Master E-Tech

Ik voorzie je van alle gemakken! Binnen de stad ben ik een goede partner. Of je nu op zoek bent naar een compacte gesloten laadruimte, of flink volume. Ik sta voor je klaar.

BYD ETM6

BYD ETM6

Lenigheid is mijn grootste truc! Ik draai nooit lang ergens omheen, mijn cirkel is klein. Mijn postuur is de perfecte middenmaat. Op mij kun je altijd bouwen!

Toe aan nog meer spanning?

Loop warm voor emissievrije stadslogistiek met een testrit in je favoriete voertuig bij jou in de buurt. Een specialist rijdt mee om al je vragen te beantwoorden. Over het voertuig van je keuze, maar ook over energie- en laadinfrastructuur en ideale inzetbaarheid. Stap dit jaar nog in!

EV Energiescan