Maxus_eDeliver9

Maxus eDeliver 9

Dé elektrische bedrijfswagen met trekhaak voor een trekgewicht tot 1.500 kg, dat is de Maxus eDeliver 9! Een actieradius tot 353 km in stadsverkeer en tot 1.350 kg en 12,5 m3 aan laadcapaciteit. Ruim. Krachtig. Luxueus. En 100% elektrisch.

Voertuigspecificaties
 • Motor: 204 pk (150 kW), 310 Nm koppel
 • Laadvolume: tot 12,5 m³ (geschikt voor 5 europallets)
 • Laadvermogen: 1.200 (N1) / 1.350 kg (N2)
 • Trekgewicht: tot 1.500 kg
 • Actieradius (WLTP): tot 398 km
 • AC en DC laden
 • Snelladen tot 80% in slechts 45 minuten
Maxus_eDeliver9

De nieuwe Maxus eDeliver 9 is een topper in zijn klasse. Krachtig, ruim en altijd full options. De eDeliver 9 is ontworpen als elektrisch voertuig. Maxus heeft bij de eDeliver 9 gekozen voor een lichtgewicht EV-platform. Dit platform zorgt voor een lager eigengewicht, wat weer resulteert in een hoger laadvermogen.

Met drie verschillende accupakketten, twee lengtematen en twee hoogtematen is de eDeliver 9 in veel uitvoeringen beschikbaar. Zowel als gesloten bestelwagen als op maat op te bouwen chassis cabine. De elektrische bedrijfswagen heeft bovendien de optie voor een trekhaak

De Maxus eDeliver 9 is standaard uitgerust met een uitgebreid veiligheidspakket met onder andere Blind Spot Detection (BSD), 6 airbags, Elektronisch Stabiliteitsprogramma (ESP) en Automatisch Noodremsysteem (AEBS).

De elektrische bedrijfswagens van Maxus worden geleverd met 5 jaar fabrieksgarantie (max. 100.000 km) en 8 jaar garantie (max. 160.000 km) op de tractiebatterij.

Maxus cabine

De ruime, emissievrij bedrijfswagen mét mogelijkheid voor een trekhaak… De Maxus eDeliver 9 kan tot 1.500 kg trekgewicht meenemen, een unicum in zijn klasse. Daarnaast biedt Maxus ook een L3H3-configuratie, met een verhoogd dak en een maximaal toegelaten massa van 4,05 ton (N2), goed voor een laadvolume van 12,5 m³ en een nuttig laadgewicht tot 1.350 kg. Ideaal voor het zwaardere werk!

EV adviseur Freek
Freek Hoogervorst

Adviseur Emissievrije Stadslogistiek

Meer weten over dit voertuig?

Neem contact op met onze adviseur.
+31 88 258 38 00 Download de brochure

Meer weten over de Maxus eDeliver 9?

Laat je gegevens achter, en download de brochure

  Je route naar elektrisch

  Bluekens combineert kennis van energie met praktische oplossingen die aansluiten bij je dagelijkse operatie. Dat resulteert in een 360-gradenaanpak met aandacht voor voertuig, energie en fleetmanagement.

  01

  Energiescan

  De energie- en laadinfrastructuur vormen de basis voor je elektrische wagenpark. We brengen in kaart wat er al is én wat nog nodig om de voertuigen te laten rijden…

  02

  Proefrijden

  Uiteraard hoort een testrit in dit proces thuis. We bieden je ook graag de mogelijkheid om een voertuig in eigen praktijk te ervaren.

  03

  Laadoplossing

  Nog een hygiënefactor: welke laadoplossing past nu en straks bij het energienet? We helpen je de juiste keuze te maken uit AC- en/of DC-snelladen.

  04

  Voertuigconfiguraties

  Gekwalificeerde vakmensen passen de voertuigen van je keuze aan op de organisatie, zodat ze voldoen aan wettelijke en segmentspecifieke eisen.

  05

  Fleetmanagement

  Zorg dat voertuigen op de weg blijven door continu monitoren en direct ingrijpen bij calamiteiten en als de situatie daar om vraagt. Met (technische) kennis en data zorgen we voor maximale uptime en slimme kostenverlaging. Onze eigen specialisten en intelligente software maken het mogelijk.