Maxus eDeliver 9

“Belofte van 2022” in verkiezing Bestelwagen van het Jaar

Over Maxus eDeliver 9

Ruim. Krachtig. Luxueus. En 100% elektrisch.

De nieuwe Maxus eDeliver 9 is een referentie in zijn klasse. Krachtig, ruim en altijd full options. De eDeliver 9 is ontworpen als elektrisch voertuig. Maxus heeft bij de eDeliver 9 gekozen voor een lichtgewicht EV-platform. Dit platform zorgt voor een lager eigengewicht, wat weer resulteert in een hoger laadvermogen. Met vier verschillende accupakketten, twee lengtematen en twee hoogtematen is de eDeliver 9 in veel uitvoeringen beschikbaar. Zowel als gesloten bestelwagen als op maat op te bouwen chassis cabine.

Zo geladen, zo gelost!

De ruime, emissievrij bedrijfswagen mét mogelijkheid voor een trekhaak… De Maxus eDeliver 9 heeft een maximaal sleepvermogen tot 1.500 kg, een unicum in zijn klasse. Daarnaast biedt Maxus ook een L3H3-configuratie, met een verhoogd dak en een maximaal toegelaten massa van 4,05 ton (N2), goed voor een laadvermogen van 12,5 m3 en een nuttig laadgewicht tot 1.350 kg. Ideaal voor het zwaardere werk! De Maxus eDeliver 9 heeft standaard een uitgebreid veiligheidspakket, met onder meer Blind Spot Detection en rijstrookassistentie.

Rachid Lezaar
Adviseur Emissievrije Stadslogistiek

Je route naar elektrisch

Dit zijn de vier tussenstops

1. Energiescan
2. Laadoplossingen
3. Voertuigconfiguraties
4. Fleetmanagement

Energiescan
De energie- en laadinfrastructuur vormen de basis voor je elektrische wagenpark. We brengen in kaart wat er al is en wat nog nodig om de voertuigen te laten rijden.

Advies over laadoplossingen
Nog een hygiënefactor: welke laadoplossing past nu en straks bij het energienet? We helpen je de juiste keuze te maken uit AC- en/of DC-snelladen.

Sectorspecifieke voertuigconfiguraties
Gekwalificeerde vakmensen passen de voertuigen van je keuze aan op de organisatie, zodat ze voldoen aan wettelijke en segmentspecifieke eisen.

Continuïteit binnen de logistieke operatie
Zorg dat voertuigen op de weg blijven door continu monitoren en direct ingrijpen bij calamiteiten en als de situatie daar om vraagt. Met (technische) kennis en data zorgen we voor maximale uptime en slimme kostenverlaging. Onze eigen specialisten en intelligente software maken het mogelijk.

Meer informatie over de Maxus eDeliver 9?

Download de brochure