Breda Business duurzame ondernemers

“Duurzaam ondernemen kan alleen door samenwerken”

Breda Business ondernemersverhalen

Breda, 12-09-2022, foto’s door BredaBusiness-Gemeente Breda

Samen met 4 andere pioniers is Gert-Jan Jonker (General Manager Bluekens EV) betrokken bij de campagne “Duurzaam Ondernemen” van Breda Business. Een campagne om ondernemers te inspireren en ondersteunen om duurzaam te ondernemen. Een initiatief van BredaBusiness, voor, door en met ondernemend Breda. Waar begin je? Welke stappen zet je?

Als ondernemer kijk je naar de toekomst. Naar morgen, overmorgen en verder. Maar hoe maak je je bedrijf toekomstbestendig? En waar begin je? Hoe zet je de eerste stappen? Als in Breda gevestigd bedrijf zijn we er trots op dat ‘onze’ stad nu ook concrete acties onderneemt om duurzaam ondernemen hier te stimuleren! Lees de interviews met Gert-Jan Jonker, Toon Mampaey (Be by Bèta), Han Buijsse (Prinsenzwam), Luara Kamma-Moore (Elemental Eco) en Tim van Oerle (Nature.house / Natuurhuisje) op de website van Breda Business. 

Gerelateerde berichten

Elis Zaandam

Elis Zaandam gaat aan de slag met zero emissie stadslogistiek

De Energiescan is een sterk startpunt voor Elis Zaandam. De Energiescan vormt de basis voor een toekomstbestendig wagenpark.

22 en 23 juni Home Delivery World Europe

We ontmoeten u graag bij onze stand E42, direct naast het Urban Logistics theater.
Blog over EV-batterijtechnieken

De nieuwste EV-batterijtechnieken voor bouwverkeer

Mike Levens vertelt in een blog op IndustrieVandaag over oplossingen op het gebied van EV-batterijtechniek voor bouwverkeer.