Nassau sneltransport
Energie

Zo elektrificeert Nassau Sneltransport

De Energiescan als kickstart voor elektrificatie, ondanks netcongestie

→ Lees in de extended case alle learnings van Nassau Sneltransport en de 3 tips voor elektrificatie van onze EV-expert

Als je te laat verduurzaamt, mis je de boot

Tim Suijkerbuijk

Directeur Nassau Sneltransport

Ook in de transportsector is verduurzaming een must. Om het milieu te sparen én om klanten tegemoet te komen die groener willen of moeten transporteren. Nassau Sneltransport zag de noodzaak voor verduurzaming en maakte een vliegende start via de Energiescan van Bluekens EV. Hierdoor slaagde Nassau erin om, ondanks de netcongestie, straks drie elektrische trucks te laten rondrijden. Ook het elektrificeren van het bestelwagenpark staat op de planning. Hoe ze dat voor elkaar krijgen, vertelt directeur Tim Suijkerbuijk je in onderstaande video:

Extended case: zo benutte Nassau Sneltransport de Energiescan

Overweeg je ook om jouw dieselwagenpark te elektrificeren? Je hoeft het elektrische wiel niet opnieuw uit te vinden. Lees in de uitgebreide case alles over het elektrificatietraject van Nassau Sneltransport, inclusief de best practices van Tim Suijkerbuik. Onze expert Mike Levens deelt hierin ook drie praktische tips waarmee je zelf aan de slag kunt met elektrificatie.

Begin eventueel klein zodat je chauffeurs en planners ervaring kunnen opdoen die je meeneemt in de vervolgstappen

Mike Levens

Technical Engineer Energy & Vehicles bij Bluekens EV

  Download extended case

  De Energiescan

  Wil je net als Nassau Sneltransport een vliegende start maken met de elektrificatie van je wagenpark, overweeg dan om Bluekens EV een Energiescan uit te laten voeren. Ontdek meer over de Energiescan op onze speciale pagina, of lees de extended case om erachter te komen wat het Nassau Sneltransport precies opleverde.

  Wil je weten wat de Energiescan jouw organisatie kan opleveren? We vertellen het je graag persoonlijk, bijvoorbeeld onder het genot van een bakje koffie:

  Meer weten over dit onderwerp?

  Neem contact op met onze accountmanager.

  +31 88 258 38 00