Renault Master E-Tech

Renault Trucks Master E-Tech

De Renault Master E-Tech is perfect afgestemd op de laatste fase van de logistieke keten. De Renault Master E-Tech is verkrijgbaar in vier varianten (3 lengtes en 2 hoogtes) waardoor u kunt kiezen voor een voertuig dat past bij uw specifieke toepassing.

De Renault Master E-Tech combineert een hoog laadvolume tot 13 m³ met de voordelen van elektrisch rijden. Het laadvolume is gelijk aan de conventionele Renault Master. Dat is mogelijk omdat de accu’s onder de voorstoelen zijn gemonteerd. Het laadvermogen van de gesloten bestelwagen gaat tot 1.321 kg, van de platform cabine tot 1.794 kg en van de chassis cabine tot 1.520 kg. De bestelwagen is uitermate geschikt voor inzet in stedelijke gebieden, mede dankzij de ruime deuropeningen aan de achter- en zijkant voor ladingen met grote afmetingen. Voor optimale veiligheid bestaat de standaard uitrusting uit een achteruitrijcamera, een achteruitrijradar en een breedbeeldspiegel.

Voertuigspecificaties
 • Actieradius: tot 162 km
 • Laadvolume: tot 13 m³
 • AC en DC laden
 • GVW: 3,1 of 3,5 ton
 • 1.321 tot 1.794 kg laadvermogen
 • Ook als chassis of platform cabine voor een opbouw op maat

De Renault Master E-Tech is geschikt voor een groot aantal toepassingen doordat deze niet alleen als gesloten bestelwagen maar ook als chassis cabine en platform cabine beschikbaar is. Open laadbak of grote gesloten bak nodig? Dat is dus geen probleem! Renault Trucks zorgt bovendien voor zekerheid met een een batterijgarantie van 8 jaar of 160.000 km op de 52 kWh accu’s (batterijstatus 66% gegarandeerd).

EV adviseur Freek
Freek Hoogervorst

Adviseur Emissievrije Stadslogistiek

Meer weten over dit voertuig?

Neem contact op met onze adviseur.
+31 88 258 38 00 Download de brochure

Meer weten over dit voertuig?

Vul je e-mailadres in en download de brochure.

  Je route naar elektrisch

  Bluekens combineert kennis van energie met praktische oplossingen die aansluiten bij je dagelijkse operatie. Dat resulteert in een 360-gradenaanpak met aandacht voor voertuig, energie en fleetmanagement.

  01

  Energiescan

  De energie- en laadinfrastructuur vormen de basis voor je elektrische wagenpark. We brengen in kaart wat er al is én wat nog nodig om de voertuigen te laten rijden…

  02

  Proefrijden

  Uiteraard hoort een testrit in dit proces thuis. We bieden je ook graag de mogelijkheid om een voertuig in eigen praktijk te ervaren.

  03

  Laadoplossing

  Nog een hygiënefactor: welke laadoplossing past nu en straks bij het energienet? We helpen je de juiste keuze te maken uit AC- en/of DC-snelladen.

  04

  Voertuigconfiguraties

  Gekwalificeerde vakmensen passen de voertuigen van je keuze aan op de organisatie, zodat ze voldoen aan wettelijke en segmentspecifieke eisen.

  05

  Fleetmanagment

  Zorg dat voertuigen op de weg blijven door continu monitoren en direct ingrijpen bij calamiteiten en als de situatie daar om vraagt. Met (technische) kennis en data zorgen we voor maximale uptime en slimme kostenverlaging. Onze eigen specialisten en intelligente software maken het mogelijk.