Maxus cabine

Maxus eDeliver 9 Chassis Cabine

De Maxus eDeliver 9 Chassis Cabine is op verschillende manieren op te bouwen. Een open laadbak met gereedschapskast, kipper, of bijvoorbeeld een swapbox. Zoek je een lichte bedrijfswagen met brede mogelijkheden, dan zit je met de Maxus eDeliver 9 goed!

Voertuigspecificaties
 • Motor: 204 pk (150 kW), 310 Nm koppel
 • Laadvolume: afhankelijk van de opbouw
 • Laadvermogen: tot 1.420 kg (N1) of 1.970 kg (N2)
 • Trekgewicht: tot 1.200 kg
 • Actieradius (WLTP): tot 172 km
 • 65 kWh accu, AC en DC op te laden
 • N1- of een N2-configuratie

Maxus bedrijfswagens zijn standaard luxe uitgerust en hebben de optie voor een trekhaak om een aanhanger te trekken. Door het lichtgewicht EV-platform blijft er veel laadvermogen over voor onder andere een opbouw op maat. Voor de chassis cabine uitvoering is er keuze uit twee lengtes: L3 (totale lengte van 6.529 mm) en L4 (totale lengte van 6.835 mm).

Maxus chassis afmetingen
Maxus kipper

“De Maxus eDeliver 9 is een van de eerste elektrische bedrijfswagens met een optie voor een trekhaak en goed trekvermogen. Dat alleen al maakt hem bijzonder! Ook is de cabine zeer luxe en beschikt het voertuig over allerlei handige veiligheidssystemen. Én het voertuig heeft als N2 uitvoering een maximaal toegelaten massa van 4,05 ton, handig voor een hoog nuttig laadgewicht.”

EV adviseur Freek
Freek Hoogervorst

Adviseur Emissievrije Stadslogistiek

Meer weten over deze Maxus?

Neem contact op met onze adviseur.
+31 88 258 38 00 Download de brochure

Meer weten over de Maxus eDeliver 9 Chassis Cabine?

Laat je gegevens achter, en download de brochure

  Je route naar elektrisch

  Bluekens combineert kennis van energie met praktische oplossingen die aansluiten bij je dagelijkse operatie. Dat resulteert in een 360-gradenaanpak met aandacht voor voertuig, energie en fleetmanagement.

  01

  Energiescan

  De energie- en laadinfrastructuur vormen de basis voor je elektrische wagenpark. We brengen in kaart wat er al is én wat nog nodig om de voertuigen te laten rijden…

  02

  Proefrijden

  Uiteraard hoort een testrit in dit proces thuis. We bieden je ook graag de mogelijkheid om een voertuig in eigen praktijk te ervaren.

  03

  Laadoplossing

  Nog een hygiënefactor: welke laadoplossing past nu en straks bij het energienet? We helpen je de juiste keuze te maken uit AC- en/of DC-snelladen.

  04

  Voertuigconfiguraties

  Gekwalificeerde vakmensen passen de voertuigen van je keuze aan op de organisatie, zodat ze voldoen aan wettelijke en segmentspecifieke eisen.

  05

  Fleetmanagement

  Zorg dat voertuigen op de weg blijven door continu monitoren en direct ingrijpen bij calamiteiten en als de situatie daar om vraagt. Met (technische) kennis en data zorgen we voor maximale uptime en slimme kostenverlaging. Onze eigen specialisten en intelligente software maken het mogelijk.