Maxus eDeliver 7

Maxus eDeliver 7

Compact en toch zoveel mogelijkheden. De Maxus eDeliver 7 is leverbaar met 2 verschillende accupakketten, 2 lengte en 2 hoogte varianten en tot de opties behoort ook nog een trekhaak!

De Maxus eDeliver 7 is een stoere bedrijfswagen met strakke lijnen, karakteristieke voorzijde en moderne full-LED verlichting. Verkrijgbaar in 2 lengtes en 2 hoogtes geeft de eDeliver 7 de ruimte om te kiezen wat bij jouw bedrijf past. Het laadvolume, afhankelijk van de lengte en hoogte variant, is respectievelijk 5,9 tot 8,7 m³ en daarmee de grootste in zijn klasse.

Voertuigspecificaties
 • Laadvermogen tot 1.125 kg
 • Tot 8,7 m³ laadvolume
 • Trekvermogen tot 1.500 kg
 • Actieradius tot 365 km
 • Snel laden tot 100 km in 20 min.

Naast de royale ruimte heeft deze elektrische bedrijfswagen ook veel laadvermogen. Tot 1.125 kg kan mee in de laadruimte en met een aanhanger kan er tot 1.500 kg mee. De 100% elektrische aandrijving levert voldoende vermogen, 150 kW / 205 pk en 330 Nm koppel, en 365 kilometer actieradius (WLTP cyclus) om comfortabel van A naar B te reizen.

Maxus eDeliver 7 laadruimte

Veiligheidsfuncties

Standaard is de eDeliver 7 uitgerust met veiligheidsfuncties zoals Blind Spot Detection (BSD), elektronisch stabiliteitsprogramma (ESP), Front Collision Warning met Emergency Braking, wegrijhulp op hellingen (HHC) en Tire Pressure Monitoring System.

 • Door opening Warning (DOW)
  Melding van detectie van fietsers, voetgangers of voertuigen bij het openen van de portieren.
 • Lane departure warning & Lane keeping Assist (LDW & LKA)
  LDW monitort met een camera de markeringen op de weg. Als je van rijstrook verandert zonder je richtingaanwijzer te gebruiken, word je gewaarschuwd met een geluidssignaal. Wordt er geen gevolg gegeven zal de LKA zelf corrigerend sturen.
 • Adaptieve cruise control (ACC) met verkeersbordenherkenning
  Kies de gewenste cruise snelheid en afstand tot uw voorligger. Het systeem houdt automatisch rekening met de maximum geldende snelheidslimieten door middel van verkeersborden herkenning.
 • Dodehoekdetectie & Lane Change Assist (BSD & LCA)
  Hulp bij het veranderen van rijstrook.
 • Overvloed aan airbags
  Gordijnairbags, airbags vooraan en lateraal voor zowel bestuurder als passagier maken deel uit van de standaard veiligheidsuitrusting.
 • AEBS en RCTA
  Automatisch remmen bij detectie van een voetganger of een ander voertuig op uw weg, zowel voorwaarts als achterwaarts.

Comfort

De comfortabele uitrusting bestaat onder andere uit parkeersensoren voor en achter en achteruitrijcamera (360° camera is mogelijk als extra optie), Apple Carplay, Adaptive Cruise Control met Start en Go en keyless entry. De keuze voor een tweede schuifdeur maakt desgewenst de toegang tot gereedschappen kinderspel.

Garantie

Maxus geeft bovendien standaard 5 jaar volledige fabrieksgarantie en 8 jaar op de tractie batterij. Maxus. Delivers.

De Maxus eDeliver 7 is NU leverbaar. Neem contact met ons op voor de uitgebreide specificaties en prijzen.

De nieuwste toevoeging aan de Maxus-familie, de eDeliver 7, heeft alle benodigdheden voor een praktische bedrijfswagen: ruimte, actieradius, een goed digitaal schermen, goed zicht rondom en zelfs de mogelijkheid tot een trekhaak. Geen CO₂-uitstoot, geen fossiele brandstoffen, een stille elektromotor, minder onderhoud en een uiteindelijk lagere TCO. Maxus herschrijft het concept van de bedrijfswagen.

EV adviseur Freek
Freek Hoogervorst

Adviseur Emissievrije Stadslogistiek

Meer weten over dit voertuig?

Neem contact op met onze adviseur.
+31 88 258 38 00

Je route naar elektrisch

Bluekens combineert kennis van energie met praktische oplossingen die aansluiten bij je dagelijkse operatie. Dat resulteert in een 360-gradenaanpak met aandacht voor voertuig, energie en fleetmanagement.

01

Energiescan

De energie- en laadinfrastructuur vormen de basis voor je elektrische wagenpark. We brengen in kaart wat er al is én wat nog nodig om de voertuigen te laten rijden…

02

Proefrijden

Uiteraard hoort een testrit in dit proces thuis. We bieden je ook graag de mogelijkheid om een voertuig in eigen praktijk te ervaren.

03

Laadoplossing

Nog een hygiënefactor: welke laadoplossing past nu en straks bij het energienet? We helpen je de juiste keuze te maken uit AC- en/of DC-snelladen.

04

Voertuigconfiguraties

Gekwalificeerde vakmensen passen de voertuigen van je keuze aan op de organisatie, zodat ze voldoen aan wettelijke en segmentspecifieke eisen.

05

Fleetmanagement

Zorg dat voertuigen op de weg blijven door continu monitoren en direct ingrijpen bij calamiteiten en als de situatie daar om vraagt. Met (technische) kennis en data zorgen we voor maximale uptime en slimme kostenverlaging. Onze eigen specialisten en intelligente software maken het mogelijk.