Maxus eDeliver 3

Maxus eDeliver 3

Geen CO₂-uitstoot, geen fossiele brandstoffen, goedkopere energie, een stille elektromotor en minder onderhoud. De Maxus eDeliver 3 herschrijft het concept van de ideale compacte bestelwagen.

Stadsdiensten, nutsbedrijven, installateurs, loodgieters, onderhoudstechnici, tuiniers, bedrijven en zelfstandigen die aan huis leveren: allemaal ontdekken ze de nieuwe toekomst van milieuvriendelijk transport op kortere én langere afstanden. Met de Maxus eDeliver 3 begint die toekomst hier en nu.

Voertuig specificaties
  • Actieradius: tot 342 km (WLTP-stadscyclus)
  • Verkrijgbaar met korte of lange wielbasis
  • Batterijcapaciteit: 50 kWh
  • AC en DC laden
  • Laadvolume: 4,8 – 6,3 m³
  • Motor: 90 kW (122 pk), 250 Nm
  • Laadvermogen: tot 855 kg (geschikt voor europallets)
  • Verkrijgbaar met trekhaak (max. 1.025 kg trekvermogen)
Maxus eDeliver 3 ev

Ergonomie
De Maxus eDeliver 3 munt uit in ergonomie. De ruime, ergonomisch gevormde en verstelbare stoelen geven je alle steun en comfort. Het overzichtelijke bedieningspaneel en de mooi binnen handbereik zittende knoppen zorgen ervoor dat al je aandacht naar de weg kan gaan.

Maxus eDeliver 3 interieur

De karakteristieke Maxus eDeliver 3 is een ideale bedrijfswagen met standaard uitgebreide veiligheidsuitrusting en een hoog afwerkingsniveau van het interieur, zoals de ergonomisch gevormde en verstelbare stoelen. De laadruimte is perfect afgestemd op het standaardformaat van europallets.

EV adviseur Freek
Freek Hoogervorst

Adviseur Emissievrije Stadslogistiek

Meer weten over dit voertuig?

Neem contact op met onze adviseur.
+31 88 258 38 00 Download de brochure

Je route naar elektrisch

Bluekens EV combineert kennis van energie met praktische oplossingen die aansluiten bij je dagelijkse operatie. Dat resulteert in een 360° aanpak met aandacht voor voertuig, energie en fleetmanagement.

01

Energiescan

De energie- en laadinfrastructuur vormen de basis voor je elektrische wagenpark. We brengen in kaart wat er al is én wat nog nodig om de voertuigen te laten rijden…

02

Proefrijden

Uiteraard hoort een testrit in dit proces thuis. We bieden je ook graag de mogelijkheid om een voertuig in eigen praktijk te ervaren.

03

Laadoplossingen

Nog een hygiënefactor: welke laadoplossing past nu en straks bij het energienet? We helpen je de juiste keuze te maken uit AC- en/of DC-snelladen.

04

Voertuigconfiguraties

Gekwalificeerde vakmensen passen de voertuigen van je keuze aan op de organisatie, zodat ze voldoen aan wettelijke en segmentspecifieke eisen.

05

Fleetmanagement

Zorg dat voertuigen op de weg blijven door continu monitoren en direct ingrijpen bij calamiteiten en als de situatie daar om vraagt. Met (technische) kennis en data zorgen we voor maximale uptime en slimme kostenverlaging. Onze eigen specialisten en intelligente software maken het mogelijk.

Meer weten over de Maxus eDeliver 3?

Vul je e-mailadres in en download de brochure.