Elektrische Maxus eDeliver 3 open laadbak

Maxus eDeliver 3 Chassis Cabine

Tot dusver was de compacte Maxus eDeliver 3 leverbaar met een keuze tussen twee wielbases (2.910 en 3.285 mm) en twee laadvolumes (4,8 en 6,3 m³) en vanaf heden ook als Chassis Cabine. Het chassis maakt het mogelijk veelzijdige oplossingen op te bouwen. Denk aan een handige open laadbak, kipper of geconditioneerde box.

De Chassis Cabine-variant van de Maxus eDeliver 3 heeft een bruto laadvermogen tot 1.120 kg. Daarmee biedt Maxus een volwaardig, veelzijdig en voordelig transportalternatief voor in de stad voor bestuurders met rijbewijs B.

Voertuig specificaties
 • Motor: 90 kW (122 pk), 255 Nm koppel
 • Laadvermogen: tot 1.120 kg
 • Trekgewicht: tot 650 kg
 • Actieradius (WLTP): tot 342 km
 • Batterijcapaciteit: 50 kWh
 • AC en DC laden
Maxus eDeliver3 chassis cabine met open laadbak

Veelzijdige bedrijfswagen

Qua opbouw, ombouw en inzet zijn de mogelijkheden voor de eDeliver3 Chassis Cabine nagenoeg onbeperkt. Voorbeelden zijn veelgebruikte toepassingen als kipper of een variant met een ruime transportbox, maar dankzij maatwerk is er een eDeliver3 voor elke wens.

De Chassis Cabine onderstreept zijn veelzijdigheid nog eens extra dankzij een trekgewicht tot 650 kg voor een aanhanger, wat de eDeliver3 Chassis Cabine tot een compacte krachtpatser maakt.

Maxus eDeliver 3 chassis cab interieur

De karakteristieke Maxus eDeliver 3 chassis cabine is een ideale bedrijfswagen met standaard uitgebreide veiligheidsuitrusting en een hoog afwerkingsniveau van het interieur, zoals de ergonomisch gevormde en verstelbare stoelen.

EV adviseur Freek
Freek Hoogervorst

Adviseur Emissievrije Stadslogistiek

Meer weten over dit voertuig?

Neem contact op met onze adviseur.
+31 88 258 38 00 Download de brochure

Meer weten over de Maxus eDeliver 3?

Vul je e-mailadres in en download de brochure.

  Je route naar elektrisch

  Bluekens EV combineert kennis van energie met praktische oplossingen die aansluiten bij je dagelijkse operatie. Dat resulteert in een 360° aanpak met aandacht voor voertuig, energie en fleetmanagement.

  01

  Energiescan

  De energie- en laadinfrastructuur vormen de basis voor je elektrische wagenpark. We brengen in kaart wat er al is én wat nog nodig om de voertuigen te laten rijden…

  02

  Proefrijden

  Uiteraard hoort een testrit in dit proces thuis. We bieden je ook graag de mogelijkheid om een voertuig in eigen praktijk te ervaren.

  03

  Laadoplossingen

  Nog een hygiënefactor: welke laadoplossing past nu en straks bij het energienet? We helpen je de juiste keuze te maken uit AC- en/of DC-snelladen.

  04

  Voertuigconfiguraties

  Gekwalificeerde vakmensen passen de voertuigen van je keuze aan op de organisatie, zodat ze voldoen aan wettelijke en segmentspecifieke eisen.

  05

  Fleetmanagement

  Zorg dat voertuigen op de weg blijven door continu monitoren en direct ingrijpen bij calamiteiten en als de situatie daar om vraagt. Met (technische) kennis en data zorgen we voor maximale uptime en slimme kostenverlaging. Onze eigen specialisten en intelligente software maken het mogelijk.