BYD ETM6

De BYD ETM6 is een volledig elektrische truck aangedreven door BYD’s state of the art batterij. Dit model is perfect voor iedereen die zich veel in het stadsverkeer begeeft en te maken heeft met rijverboden in milieuzones. Met deze elektrische truck van BYD hoeft niemand zich hier druk om te maken omdat de ETM6 in iedere stad wordt toegelaten.

Voertuigspecificaties
 • Actieradius (WLTP): tot 200 km bij volle belading
 • Laadvermogen: tot 3.990 kg (ledig chassis)
 • Laadvolume: Afhankelijk van de opbouw
 • GVW: 7.490 kg
 • Leverbaar met koeling en vriezer op eigen accu (behoud actieradius)
 • Beschikbaar met korte of lange wielbasis
 • 100% opgeladen binnen 1 uur mogelijk (DC laden)

Het voertuig is niet alleen 100% elektrisch en dus 100% vrij van emissie, maar ook extreem stil, zeer wendbaar (korte draaicirkel) en comfortabel. Dit ergonomisch voertuig verhoogt het comfort tijdens het rijden, laden en lossen. Dankzij de ruime veiligheidsvoorzieningen zijn de inzittenden en medeweggebruikers goed beschermd.

De 126 kWh batterij is goed voor een actieradius van 200 km bij volle belading en met snelle DC lading binnen een uur weer volledig opgeladen. De garantievoorwaarden op een nieuwe BYD ETM6 zijn 8 jaar garantie (tot 500.000 km) op de batterij en 5 jaar (tot 250.000 km) op het voertuig. De BYD ETM6 is verkrijgbaar in korte en lange wielbasis.

Kortom, de BYD ETM6 is zijn investering meer dan waard. Van robuuste componenten tot innovatieve technologie: BYD heeft er alles aan gedaan om uw bedrijfskosten zo laag mogelijk te houden. Daarmee is de BYD ETM6 een ideaal bedrijfsvoertuig voor dagelijks gebruik – en een betaalbare fleetoplossing voor de elektromobiliteit voor vandaag en morgen.

BYD ETM6 in de praktijk

Bekijk de video waarin René Wissink, directeur TDS, en Mehmet Dag, chauffeur, vertellen over de keuze voor en ervaring met de BYD ETM6.

De BYD ETM6 is perfect voor ieder bedrijf dat zich veel in het stadsverkeer begeeft. Het voertuig is niet alleen 100% elektrisch en dus 100% vrij van emissie, maar ook stil en comfortabel. De ergonomische constructie verhoogt het comfort tijdens het rijden, laden en lossen. Dankzij de ruime veiligheidsvoorzieningen zijn de inzittenden en medeweggebruikers goed beschermd. En wilt u de BYD helemaal afstemmen op uw behoeften? Het chassis bouwen we op maat op. Daarmee is de BYD ETM6 een ideaal bedrijfsvoertuig voor dagelijks gebruik – en een betaalbare fleetoplossing voor de emissievrije stadslogistiek voor vandaag en morgen.

EV adviseur Freek
Freek Hoogervorst

Adviseur Emissievrije Stadslogistiek

Meer weten over dit voertuig?

Neem contact op met onze adviseur.
+31 88 258 38 00 Download de brochure

Meer weten over de BYD ETM6?

Laat je gegevens achter, en download de brochure

  Je route naar elektrisch

  Bluekens combineert kennis van energie met praktische oplossingen die aansluiten bij je dagelijkse operatie. Dat resulteert in een 360-gradenaanpak met aandacht voor voertuig, energie en fleetmanagement.

  01

  Energiescan

  De energie- en laadinfrastructuur vormen de basis voor je elektrische wagenpark. We brengen in kaart wat er al is én wat nog nodig om de voertuigen te laten rijden…

  02

  Proefrijden

  Uiteraard hoort een testrit in dit proces thuis. We bieden je ook graag de mogelijkheid om een voertuig in eigen praktijk te ervaren.

  03

  Laadoplossing

  Nog een hygiënefactor: welke laadoplossing past nu en straks bij het energienet? We helpen je de juiste keuze te maken uit AC- en/of DC-snelladen.

  04

  Voertuigconfiguraties

  Gekwalificeerde vakmensen passen de voertuigen van je keuze aan op de organisatie, zodat ze voldoen aan wettelijke en segmentspecifieke eisen.

  05

  Fleetmanagment

  Zorg dat voertuigen op de weg blijven door continu monitoren en direct ingrijpen bij calamiteiten en als de situatie daar om vraagt. Met (technische) kennis en data zorgen we voor maximale uptime en slimme kostenverlaging. Onze eigen specialisten en intelligente software maken het mogelijk.