Laadinfra
Blog

De mogelijkheden van laadinfra in beeld

Van plan om elektrische voertuigen aan te schaffen? Je als ondernemer bezighouden met kilowatturen en energie-infrastructuur kan nieuw en erg uitdagend zijn. De verhalen kunnen zelfs afschrikken: het net is vol, er dreigt onvoldoende energie te zijn en de stroomkosten reizen de pan uit. Maar elektrificeren kan je ook een hoop opleveren. Denk aan grip op energie, de operationele kosten van je voertuigen en de mogelijkheid om ‘energiepositief’ te worden.

Op 23 mei 2023 zal onze specialist Mike Levens in een break-out sessie op het Congres Laadinfra inzichten delen over dit onderwerp.

Dit je verwachten van het Congres Laadinfra

Het congres, dat zal plaatsvinden in De Doelen in Rotterdam, biedt een goed gevuld dagprogramma met diverse plenaire en break-out sessies. Je kunt verwachten hoofdzakelijk antwoord te krijgen op de vragen:

  • Wat zijn de grootste uitdagingen bij de opschaling van de EV-markt?
  • Welke oplossingen zijn voor die uitdagingen te bedenken?
  • Welke innovaties en geleerde lessen gaan ons daarbij helpen?
  • Kunnen we de toekomst van het laden voorspellen?

Break-out sessie door onze specialist Mike Levens

Om 13:55 uur kunt u aansluiten bij de break-out sessie ‘Breng laadinfrastructuur mogelijkheden in beeld’. Onze specialist Mike Levens, Technical Engineer Energy & Vehicles, zal in een korte presentatie laten zien dat elektrificeren je ook wat kan opleveren. Hij schreef er alvast een blog over op de website van Congres Laadinfra.

Voor wie?

Het is de derde editie van het evenement dat dit keer in het teken staat van de snelle opschaling van de EV-markt. Het congres wordt onder andere georganiseerd voor netbeheerders, energie- en laadinfraleveranciers, overheidsinstellingen, aannemers, fleetmanagers, vervoerders en meer. Ben je geïnteresseerd in het onderwerp, of krijg je er binnenkort mee te maken, dan is het zeker een bezoek waard.

Voorsorteren op energie

De transitie van bedrijfswagenparken naar elektrisch valt of staat bij een goede voorbereiding. De Energiescan van Bluekens EV hielp al tientallen ondernemers om zicht te krijgen op de mogelijkheden. Het biedt je direct een plan van aanpak voor een fundamentele voorwaarde: voldoende energie om elektrische bedrijfswagens te kunnen opladen.

Meer weten over dit onderwerp?

Neem contact op met onze accountmanager.

+31 88 258 38 00