Platform elektrische bedrijfswagens
Nieuws

Nieuw platform voor direct beschikbare elektrische bedrijfswagens

12 juli 2023 – Vandaag lanceert Bluekens EV een nieuw online platform voor elektrische bedrijfswagens die direct uit voorraad te leveren zijn. Zo komt volledig emissievrije stadslogistiek weer een stuk dichterbij.

De duurzaamheidseisen vanuit opdrachtgevers en overheid zijn steeds steviger. Waardoor de vraag naar elektrische bedrijfswagens groeit. Om vaart achter deze transitie te zetten, maakt Bluekens EV het mogelijk om online direct leverbare elektrische bedrijfswagens te bestellen. Dat kan via het platform elektrischebedrijfswagens.nl.

Logo elektrischebedrijfswagens.nl

Diverse elektrische bedrijfswagens klaar om de weg op te gaan

Op elektrischebedrijfswagens.nl staan voorradige elektrische bedrijfswagens voor iedere branche. Snel emissievrij de weg op? Gebruik de filters om gemakkelijk de beste match te vinden en krijg direct inzage in specificaties en prijzen.

Merken die we via de website aanbieden, zijn onder andere Maxus, BYD en Renault. Gebruikt of nieuw, in verschillende uitvoeringen zoals gesloten bestelwagens met optie voor een trekhaak, chassis cabines en lichte vrachtwagens (7,5t). Binnenkort verwachten we ook een open laadbak op voorraad.

Elektrische bedrijfswagens voorraad

Meer informatie

Wil je weten of het voertuig van jouw keuze binnenkort ook voorradig is of ben je benieuwd welke het beste matcht? Stuur dan een mailtje naar info@bluekensev.nl.

Meer weten over dit onderwerp?

Neem contact op met onze accountmanager.

+31 88 258 38 00