Bluekens EV

Carrière maken bij Bluekens EV

Koplopers in de totstandkoming van emissievrije stadslogistiek

Bluekens is een familiebedrijf met een geschiedenis van 200 jaar. Na ruim 12 jaar pionieren met elektrische oplossingen werd Bluekens EV in 2018 als aparte tak opgericht. We streven ernaar met een klein team grote impact te maken. Als ware koplopers in de totstandkoming van emissievrije stadslogistiek.

De lijnen zijn kort, waardoor beslissingen snel kunnen worden genomen en we goed op de hoogte zijn van elkaars projecten. Opdrachtgevers vanuit de bouw, pakketbezorging, service, food en e-commerce weten ons te vinden voor totaaloplossingen voor emissievrije stadslogistiek. Denk daarbij aan middelgrote tot grote organisaties zoals DHL Parcel en Expres, TDS (IKEA), Elis en De Krom Infra.

We hebben een groot netwerk leveranciers die, net als wij, voorlopers zijn in de emissievrije transitie. Daarnaast werken we samen met kennisinstituten zoals hogescholen en brancheorganisaties om de kennis over emissievrije stadslogistiek samen te verbreden en verdiepen. Bluekens EV is gevestigd in Breda en is actief in heel Nederland, met enkele internationale activiteiten.

Wil jij helpen om stadslogistiek veiliger, efficiënter en intelligenter te maken? Zie je een rol voor jezelf weggelegd in de transitie? En houd je ook van een verfrissende, radicaal andere aanpak?

Solliciteer vandaag nog!

Openstaande vacatures:

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures. Nieuwe vacatures publiceren we op LinkedIn. Volg ons om snel op de hoogte te zijn als er een nieuwe vacature is!

Geen matchende openstaande vacature?

Wees niet getreurd. Je kunt ons ook altijd telefonisch of per mail benaderen.

Meer weten?

Neem contact op met Karin Vermeulen
06 82 40 67 14