Bluekens EV is op 22 en 23 juni aanwezig bij de Home Delivery World Europe

Amsterdam, 16 mei 2022 

Op woensdag 22 en donderdag 23 juni zal het Home Delivery World Europe evenement (HDWEU) in Amsterdam plaatsvinden. In Amerika is dit al jaren een branchebepalend evenement en nu is het voor de eerste keer in Europa. U kunt hier door de diverse aanwezige praktijk- en onderzoeksexperts nieuwe inzichten verkrijgen en innovaties bewonderen die u kunnen ondersteunen bij uw strategie rond emissievrije (stads-)logistiek voor de home delivery.

We ontmoeten u graag bij onze stand E42, direct naast het Urban Logistics theater. Er staat een goede kop koffie voor u klaar. Om toegang te krijgen tot het evenement kunt u zich inschrijven via de website van Home Delivery World Europe.

Tijdens het event zijn in verschillende theaters kennissessies waar u aan kunt deelnemen. Uiteenlopende trends en uitdagingen in stadslogistiek, pakketbezorging, boodschappenbezorging en transport en logistiek in het algemeen worden besproken in paneldiscussies, keynotes en presentaties. Het volledige programma is te vinden op de website van het event. 

Praktische informatie

RAI Amsterdam – Hal 11
Europaplein 24
1078 GZ Amsterdam
woensdag 22 juni 08:00 – 17:00 uur
donderdag 23 juni 08:00 – 15:00 uur
Bekijk het volledige programma via de website

Gerelateerde berichten

Bluekens EV maakt de weg vrij voor emissievrije stadslogistiek

Emissievrije stadslogistiek raakt in een stroomversnelling. De tijd van kleine beetjes doen is voorbij.
Gert-Jan Jonker

100% emissievrij als businesscase

Gert-Jan Jonker vertelt in een interview met de BOVAGkrant over het ontstaan van Bluekens EV.

Pleidooi voor duurzaam ondernemen: ‘Begin niet met voertuig, maar met de energie’

Duurzaam ondernemen heeft voor iedere organisatie een andere betekenis. Logistiek is voor veel bedrijven een van de grote speerpunten. 'Het is al lang niet...