Bluekens EV is op 22 en 23 juni aanwezig bij de Home Delivery World Europe

Amsterdam, 16 mei 2022 

Op woensdag 22 en donderdag 23 juni zal het Home Delivery World Europe evenement (HDWEU) in Amsterdam plaatsvinden. In Amerika is dit al jaren een branchebepalend evenement en nu is het voor de eerste keer in Europa. U kunt hier door de diverse aanwezige praktijk- en onderzoeksexperts nieuwe inzichten verkrijgen en innovaties bewonderen die u kunnen ondersteunen bij uw strategie rond emissievrije (stads-)logistiek voor de home delivery.

We ontmoeten u graag bij onze stand E42, direct naast het Urban Logistics theater. Er staat een goede kop koffie voor u klaar. Om toegang te krijgen tot het evenement kunt u zich inschrijven via de website van Home Delivery World Europe.

Tijdens het event zijn in verschillende theaters kennissessies waar u aan kunt deelnemen. Uiteenlopende trends en uitdagingen in stadslogistiek, pakketbezorging, boodschappenbezorging en transport en logistiek in het algemeen worden besproken in paneldiscussies, keynotes en presentaties. Het volledige programma is te vinden op de website van het event. 

Praktische informatie

RAI Amsterdam – Hal 11
Europaplein 24
1078 GZ Amsterdam
woensdag 22 juni 08:00 – 17:00 uur
donderdag 23 juni 08:00 – 15:00 uur
Bekijk het volledige programma via de website

Gerelateerde berichten

Logistiek 010

Bluekens EV sluit zich aan bij Logistiek 010

Bluekens EV heeft zich aangesloten bij het Convenant ZES (Zero Emissie Stadslogistiek) van de gemeente Rotterdam en ondernemers uit de (logistieke) sector. Bluekens EV...
Breda Business duurzaam ondernemen campagne

“Duurzaam ondernemen kan alleen door samenwerken”

Een interview van Breda Business met Gert-Jan Jonker als onderdeel van de campagne “Duurzaam Ondernemen”. Waar begin je? Hoe zet je de eerste stappen?...
Elis Zaandam

Elis Zaandam gaat aan de slag met zero emissie stadslogistiek

De Energiescan is een sterk startpunt voor Elis Zaandam. De Energiescan vormt de basis voor een toekomstbestendig wagenpark.