Renault Trucks Master Z.E.

Schoon transport met een hoog laadvolume

Over Renault Trucks Master Z.E.

De Renault Master Z.E. bestelwagen is een 100% elektrisch aangedreven lichte bedrijfswagen voor distributietaken. Dit voertuig is perfect afgestemd op de laatste fase van de logistieke keten. De Renault Master Z.E. bestelwagen is verkrijgbaar in vier varianten waardoor u kunt kiezen voor een voertuig dat past bij uw specifieke toepassing.

De Renault Master Z.E. bestelwagen geeft u toegang tot alle zones in steden, zelfs waar verkeersbeperkingen gelden. De Renault Master Z.E. stoot geen CO2 uit en is geluidsarm. Voor optimale veiligheid bestaat de standaard uitrusting uit een achteruitrijcamera, een achteruitrijradar en een breedbeeldspiegel.

De Renault Master Z.E. bestelwagen combineert een hoog laadvolume tot 13 m³ met de voordelen van elektrisch vervoer. Het laadvolume is gelijk aan de conventionele Renault Master. Dat is mogelijk omdat de accu’s onder de voorstoelen zijn gemonteerd. De gesloten bestelwagen is uitermate geschikt voor inzet in stedelijke gebieden, mede dankzij de ruime deuropeningen aan de achter- en zijkant voor ladingen met grote afmetingen.

De Renault Master Z.E. is geschikt voor een groot aantal toepassingen doordat deze niet alleen als gesloten bestelwagen maar ook als chassis cabine en platform cabine beschikbaar is. Open laadbak of grote gesloten bak nodig? Dat is dus geen probleem! Renault Trucks zorgt bovendien voor zekerheid met een chassisgarantie van 2 jaar of 100.000 km en een batterijgarantie van 5 jaar of 100.000 km op de Z.E. 33 batterij.

Rachid Lezaar
Adviseur Emissievrije Stadslogistiek

Je route naar elektrisch

Dit zijn de vier tussenstops

1. Energiescan
2. Laadoplossingen
3. Voertuigconfiguraties
4. Fleetmanagement

Energiescan
De energie- en laadinfrastructuur vormen de basis voor je elektrische wagenpark. We brengen in kaart wat er al is en wat nog nodig om de voertuigen te laten rijden.

Advies over laadoplossingen
Nog een hygiënefactor: welke laadoplossing past nu en straks bij het energienet? We helpen je de juiste keuze te maken uit AC- en/of DC-snelladen.

Sectorspecifieke voertuigconfiguraties
Gekwalificeerde vakmensen passen de voertuigen van je keuze aan op de organisatie, zodat ze voldoen aan wettelijke en segmentspecifieke eisen.

Continuïteit binnen de logistieke operatie
Zorg dat voertuigen op de weg blijven door continu monitoren en direct ingrijpen bij calamiteiten en als de situatie daar om vraagt. Met (technische) kennis en data zorgen we voor maximale uptime en slimme kostenverlaging. Onze eigen specialisten en intelligente software maken het mogelijk.

Meer informatie over de Renault Trucks Master Z.E.?

Download de brochure