BYD ETP3

Laag energieverbruik en hoge prestaties

Over BYD ETP3

De BYD ETP3 is een puur elektrisch aangedreven logistiek voertuig met een laag energieverbruik en hoge prestaties. Zijn puur elektrische aandrijving, krachtige elektromotor en automatische schakeling maken hem gemakkelijk te bedienen en te onderhouden.

Aangedreven door BYD’s Blade LiFePO4 batterij met een capaciteit van 44,9 kWh realiseert deze bestelwagen een geruisloos comfortabel en emissieloos rijbereik van 275 km op één lading.

Met de mogelijkheid tot DC charging is de BYD ETP3 binnen 1,5 uur alweer volledig opgeladen, terwijl AC laden je de flexibiliteit biedt om thuis of op een openbaar laadstation te kunnen opladen.

De ETP3 heeft een laadvolume van 3,8 m³ en 780 kg maximaal laadvermogen.

De BYD ETP3 is een compact en comfortabel logistiek voertuig met een lage TCO, laag energieverbruik en hoge prestaties. Zijn puur elektrische aandrijving, krachtige elektromotor en automatische schakeling maken hem gemakkelijk te bedienen en te onderhouden. De vooruitstrevende batterijtechniek van BYD maakt de ETP3 een van de veiligste bedrijfswagens in de markt.

Rachid Lezaar
Adviseur Emissievrije Stadslogistiek

Je route naar elektrisch

Dit zijn de vier tussenstops

1. Energiescan
2. Laadoplossingen
3. Voertuigconfiguraties
4. Fleetmanagement

Energiescan
De energie- en laadinfrastructuur vormen de basis voor je elektrische wagenpark. We brengen in kaart wat er al is en wat nog nodig om de voertuigen te laten rijden.

Advies over laadoplossingen
Nog een hygiënefactor: welke laadoplossing past nu en straks bij het energienet? We helpen je de juiste keuze te maken uit AC- en/of DC-snelladen.

Sectorspecifieke voertuigconfiguraties
Gekwalificeerde vakmensen passen de voertuigen van je keuze aan op de organisatie, zodat ze voldoen aan wettelijke en segmentspecifieke eisen.

Continuïteit binnen de logistieke operatie
Zorg dat voertuigen op de weg blijven door continu monitoren en direct ingrijpen bij calamiteiten en als de situatie daar om vraagt. Met (technische) kennis en data zorgen we voor maximale uptime en slimme kostenverlaging. Onze eigen specialisten en intelligente software maken het mogelijk.

Meer informatie over de BYD ETP-3?

Download de brochure